Consulten

Ik gebruik mijn visionaire capaciteiten voor zowel zakelijke, business strategische als privé doeleinden.

Tijdens een consult pas ik mijn helderziende vaardigheden toe en help ik jou zodoende jezelf op een dieper niveau te begrijpen. Daarnaast geef ik antwoord op het hoe en waarom van je leven.

Aan de hand van al deze inzichten zul je in een zeer korte tijd af kunnen rekenen met die ervaringen uit je verleden die een grote impact op je leven hebben gehad. Ervaringen die jouw persoonlijkheid en je levenspad vaak voorgoed lijken te hebben verandert.

Ik leer je hoe je deze lijn kunt doorbreken en om kunt zetten in een nieuw levenspad, waar geluk, liefde en ongekende mogelijkheden op de voorgrond komen te staan.

Zo leer ik je hoe je jouw familiestructuur met de vastzittende thema’s kunt gaan ontleden en hoe je stapsgewijs jouw patroongedragingen kunt opruimen en jij jouzelf los kunt maken van je oude persoonlijkheid.

Ik assisteer je verder nog bij het ontwikkelen van je bewustzijn en ik help je jou ware potentiaal, je talenten en je kracht terug te vinden. Daarbij krijgt je heel concreet advies mee, iets wat je meteen al kunt gaan toepassen.

Laten we beginnen.

De uitkomst:

Het leven wordt gelukkiger, we leren onze ware identiteit kennen en we weten precies wat we van het leven wensen. We zijn succesvol, ons bedrijf is krachtiger, en onze omzet is maximaal. We voelen ons geïnspireerd en gemotiveerd. En we leven naar onze ‘bewuste’ persoonlijkheid

 We leren begrijpen waarom we geworden zijn wie we zijn, maar ook waarom het ons nooit eerder is gelukt te kunnen veranderen. We gaan zien welke keuzes we hiervoor moeten maken en hoe we dat zonder al te veel moeite kunnen doen.

 De rechtstreekse antwoorden uit de kosmos helpen ons om een zeer snelle transitie te maken en verandering te realiseren. Veranderen is ook nog nooit zo makkelijk geweest.