Over mij,

Mijn naam is Chetanya de Wit en ik ben 44 jaar. Mijn cliënten ervaren mij als vriendelijk, oprecht, deskundig, doelgericht en sociaal betrokken bij hun welzijn of onderneming.
Ik ben Arts en Cultureel Antropoloog. Beide studies heb ik aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en afgerond.
Ook heb ik een cursus ‘crisis counseling’ gevolgd.
Ik heb ruim 14 jaar ervaring met het begeleiden van individuen en het geven van ‘teachings’ als spiritueel leraar.
Van het een op het andere moment ben ik in bezit gekomen van een helderziende gave. Dit heeft mij geleerd dat je van te voren alles kunt plannen, maar dat het leven soms een onvoorziene afslag neemt. Ik heb besloten, ondanks mijn twee universitaire titels, deze afslag te nemen en de uitdaging aan te gaan.

Ik denk dat mijn kracht ligt in het diepe weten dat alles, hoe moeilijk ook, op te lossen is. Met behulp van mijn gave kan ik elke stap die u in uw leven heeft gezet begrijpen, ik kan u het waarom erachter vertellen, maar nog belangrijker ik kan u vertellen hoe u verder kunt komen in uw leven. De ervaring leert dat dit in zeer korte tijd gerealiseerd kan worden. Dit onderscheid mij dan ook van andere professionals.
Ik kan mijn gave inzetten om alle lijnen van uw leven te zien en deze als een kluwen wol uit elkaar te halen. Dit alles om het inzichtelijk en overzichtelijk te maken voor u. Zo ontstaat er een uniek gedestilleerde en op maat gemaakte blauwdruk van uw leven of onderneming. Deze dient als leidraad en waaruit specifieke en passende oplossingen worden geformuleerd.

Mijn totale achtergrond, antropologe, spiritueel leraar, helderziende en arts werken complementair en stellen mij in staat mensen dichter bij zichzelf en hun authentieke kracht te brengen zodat zij hun volledige potentie kunnen waarmaken.

Mijn werk is mijn passie en ik zal dit altijd met een tomeloze inzet en een zuiverheid van hart doen.